dejong-oogzorg-hoofd

De beste oogzorg

Voor uw ogen wilt u het beste en dat is precies wat we u bij De Jong Optiek in Steenwijk willen en kunnen geven. Naast gediplomeerde opticiens hebben we ook een OVN geregistreerd optometrist en een ANVC geregistreerd contactlensspecialist die u ook met complexere vragen kunnen helpen.


Optometrie

Een optometrist heeft een opleiding gevolgd die hem/haar in staat stelt uw ogen met de modernste apparatuur te onderzoeken op eventuele afwijkingen die schadelijk kunnen zijn voor uw zicht. Denk hierbij aan aandoeningen als glaucoom, staar, maculadegeneratie of droge ogen. Door nauw samen te werken met de oogartsen in het ziekenhuis, kunt u in het geval dat er een afwijking wordt geconstateerd die behandeling vereist vaak op korte termijn terecht bij een specialist in het ziekenhuis.


Contactlensspecialist

Een contactlensspecialist behoeft waarschijnlijk weinig uitleg, hij of zij is de aangewezen persoon om u te adviseren bij de keuze van de lens die het best past bij uw ogen. Ook na de aankoop zal de contactlensspecialist de staat van uw ogen, uw lenzen en de samenwerking tussen die twee regelmatig controleren zodat u comfortabel en veilig contactlenzen kunt (blijven) dragen.


PasKal 3D

Als één van de weinige opticiens in het noorden van Nederland maken wij bij De Jong Optiek in Steenwijk gebruik van de PasKal3D refractiemethode bij het uitvoeren van onze oogmetingen en andere onderzoeken. Deze innovatie refractiemethode maakt van oogmetingen voortaan een ware kijkbeleving. In minder dan 10 minuten zijn wij met deze techniek in staat om alles van uw ogen goed in beeld te brengen.


Maak een afspraak!

Uiteraard bent u altijd van harte welkom bij De Jong Optiek in Steenwijk, maar zeker voor oogcontroles en uitgebreide adviezen nemen we graag de tijd. Daarom kunt u het beste een afspraak maken als u langs wilt komen voor een oog of contactlenscontrole. Graag tot ziens!

Kom langs in de winkel


Lees meer over de zorg voor uw oog


Top